Firmaprofil

Danminar er et ISO 9001 certificeret firma, som tilbyder forskellige vagthundeteams til vagtfirmaer og andre interessenter.

Firmaet ejes og ledes Michael. Michaels to store passioner er vagthunde og sikkerhed, og passioner er dét hele firmaet er bygget op omkring.

Fagperson kvalitetstempler vores hunde og hundeførere

En væsentlig profil for os er Danminars tidligere ejer, Preben Sørensen. Godt nok er han ikke fastansat hos os længere, men han er stadig en meget vigtig person.

Han sørger nemlig for at godkende alle vores hunde og hundeførere. Han er, qua sin 28 års ansættelse i Dansk Politi, ekspert inden for området.

I sin ansættelse hos politiet var han bl.a. bombehundefører med speciale inden for terrorbekæmpelse. Desuden fungerede han også som underviser og instruktør på politihundeskolen og har deltaget i utallige operative opgaver med bombehunde.

Sidst men ikke minst er Preben Sørensen uddannet af militærets bombe- og ammunitionsryddere inden for områder som sprængstof, bombekendskab, sweepning m.m. Preben Sørensen har ligeledes en certificeret uddannelse som manuel minerydder.

Med sine kompetencer sørger Preben for, at vores hunde og hundeførere altid er toptrænede.

Dyrlæge sikrer vores hundes sundhed

Vi har en fast dyrelæge tilknyttet vores virksomhed. Det er nemlig alfa og omega for os, at vores hunde får den pleje og behandling, som de behøver.

Vores dyrlæge sørger bl.a. for:

  • At tilse alle hunde mindst to gange årligt. Her undersøger han hundenes sundhedstilstand
  • At tjekke hundenes fysiske form
  • Vacciner og opfølgning herpå

fznor

Danminar har overenskomst med Vagt- og Sikkerhedsfunktionærernes Fagforening

Har du spørgsmål?

Tøv ikke med at kontakte os. Vi besvarer glædeligt alle dine spørgsmål.

Ring til os